Nem véletlenül vett fel Lady Gaga egy túlméretezett öltönyt az Elle rendezvényén

|

A művésznő öltözéke hatalmas mögöttes tartalommal bírt.

Lady Gaga híres többek között a furcsa ruhaválasztásairól, de az Elle magazin 25th Women in Hollywood eseményen egyáltalán nem a polgárpukkasztás volt a célja.

Az énekes-színésznő ugyanis egy hatalmasra szabott férfiöltönyben jelent meg a vörös szőnyegen. A Marc Jacobs által tervezett ruhával viszont

egy nagyon komoly és érzelemdús beszédet nyomatékosított az őt ért szexuális zaklatásról.

Lady Gaga elmesélte, hogy 19 éves korában zaklatás áldozata volt, a férfi pedig egy hasonló stílusú szürke öltönyt viselt. Gaga úgy érezte, hogy a ruha viselésével túl tud lépni a korábbi traumán, és nem hagyja, hogy további rossz hatással legyen rá az esemény.

Természetesen a művésznő teljes beszédét végig tudod nézni az Elle hivatalos YouTube oldalán, vagyis az alábbi videóra kattintva.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.