21 éves korára már a világ összes országában járt az amerikai lány

|

Nála fiatalabbnak még nem sikerült ez a teljesítmény.

Lexie Alford igazán különleges világrekorddal büszkélkedhet - még csak 21 éves, de már megfordult a világ mind a 196 országában.

Az amerikai lány utolsó állomása Észak-Korea volt, ahova május 31-én jutott el, de emellett rengeteg nagyszerű helyszínt is meglátogatott.

Lexie 18 évesen befejezte a tanulmányait, majd döntött úgy, hogy körbe fogja utazni a világot, és ez sikerült is neki 3 év leforgása alatt.

A lány már 12 éves kora óta érdeklődött az utazás iránt, és azóta kezdett spórolni a kalandjaira. Másfél évig kizárólag saját pénzéből utazott, majd később szponzorációs szerződéseket kötött és közben fényképezéssel is keresett. Először Európa országait látogatta meg, majd ezután következett sorban Amerika, Délkelet-Ázsia, majd végül a nehezebben megközelíthető országok Afrikában és Közel-Keleten. Az utazásait folyamatosan dokumentálta a hivatalos honlapján és Instagramján is. Az alábbi videóban megtekintheted a legnépszerűbb képeit.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.