Lenyűgöző szobor készült a Velencei Biennálé alkalmából

|

A rendezvény egyik legérdekesebb munkáját készítette el Lorenzo Quinn.

A Velencei Biennálé művészeti fesztivál a világ egyik legrangosabb kulturális eseménye, amelyet 1895 óta tartanak meg. A rendezvényen természetesen idén is számos különleges alkotást mutattak be.

Ezek közül az egyik legérdekesebb Lorenzo Quinn szobrász alkotása, aki

a velencei Arzenál fölé épített hat pár egymásba fonódó kezet, amelyek az emberek összetartását, egymás támogatását jelképezik.

A Building Bridges című alkotás közel 15 méter magas és 20 méter széles, és az 58. Velencei Biennálé egyik leglátványosabb darabja. Az alábbi galériában te is megtekintheted a monumentális szobrot, Lorenzo Quinn további alkotásait pedig hivatalos honlapján és Instagramján láthatod.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.