Trónok harca témájú szórakozóhellyé alakult egy bár Los Angelesben

|

A sorozat utolsó évadját méltóan ünnepli Scum & Villainy.

Különleges átalakításokat végeztek a Los Angeles-i Scum & Villainy. A popkultúra kedvelő vendégek egyik kedvenc helye egész áprilisban westerosi díszletben fog pompázni.

Már csak néhány hét választ el bennünket, hogy a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Trónok harca nyolcadik évadja elkezdődjön. A záró évad tiszteletére a Scum & Villainy-ból egy olyan szórakozóhelyet alakítottak ki, 

amelyben még a vastrón is megtalálható, és a különleges díszítésű pultoknál a sorozat által inspirált italokat szolgálnak.

A hely teljes belső díszletét Westeros ihlette, és aki tematikus öltözékben jelenik meg, az még kedvezményt is kap az italok árából. A Scum & Villainy Fire and Ice című projektje egész áprilisban elérhető lesz, ezt követően már a Star Wars-napra, május 4-re fognak készülni. Az alábbi galériában bepillantást nyerhetsz, hogy néz ki a Trónok harca témájú bár.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.