Zseniális a Magyar Rendőrség új promóciós videója

|

Janklovics Péter nagyot alakít a főszerepben.

Új videót osztott meg a Magyar Rendőrség a szervezet hivatalos Twitter-oldalán, amelynek az a célja, hogy felhívja a figyelmet, milyen fontos szabadon tartani a 112 vonalát a komoly esetek számára.

A főszereplő Janklovics Péter humorista nagyszerűen vázolja fel az eseteket, amikor a segélyhívót apró és felesleges dolgokkal zaklatják a telefonálók, ezért pedig lehet, hogy egy fontos hívás nem éri el a 112-t.

A videó kicsit morbid, de nagyon humoros és roppant fontos témát érint. Érdemes megnézni és komolyan venni a Magyar Rendőrség felhívását. A videót az alább beágyazott Twitter bejegyzésben nézheted meg:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.