Meghalt a világ egyik leghíresebb kenguruja

|

Roger, a brutálisan kigyúrt kenguru a hétvégén itt hagyott bennünket, de a róla készült képek miatt örökre emlékezni fogunk rá.

Láttad már az a mókás képet, amin egy izomkolosszus kenguru papírpohárként gyűr éppen össze egy fémvödröt? Nos ennek a fotónak a főszereplőjét veszítettük el nemrég, ő volt Roger, a kigyúrt kenguru. 

Chris Barns, Roger megmentője pont azért hozott létre egy menhelyet, hogy az akkor még pici állatot felnevelhesse.

Roger anyja ugyanis egy elpusztult, a kicsi állatot az anyja erszényéből kellett kiemelni.

Később viszont meglehetősen jó sora volt a menhelyen, ahol értelemszerűen ő lett a domináns hím, összesen tizenkét kengurufeleséget tartott. Két évvel ezelőtt azonban romlani kezdett egészségi állapot, ami egészen odáig vezetett, hogy 12 éves korában most hétvégén feladta a teste a harcot. 

Rogert erről a képről ismerte a fél világ:

Gondozója ezzel a videóval búcsúzott el a kengurutól: 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.