Meghalt Zombie Boy, a világ egyik legismertebb tetovált embere

|

Rick Genest 32 évet élt, a legtöbbeknek Lady Gaga videoklipjéből lehet ismerős.

Tegnap elhunyt Rick Genest német modell, aki Zombie Boy néven vált igazán ismertté. 

Genest hatalmas divatmárkáknak dolgozott annak ellenére, vagy talán éppen azért mert szinte egész testét (beleértve az arcát is) tetoválások borították. Többek között 

Lady Gaga Born This Way című dalának videoklipjében is szerepelt. 

Az énekesnő nem is hagyta szó nélkül Genest halálhírét, aki nagy valószínűséggel öngyilkosságot követett el. A Twitteren közzétett bejegyzésében Lady Gaga arra hívta fel a figyelmet, hogy széleskörűen ismertté kell tenni a mentális betegségeket, és beszülni kell erről a problémáról. Rajongóit arra szólította fel, hogy ha szenvednek, akkor ne habozzanak valakihez fordulni, ha pedig ismernek olyat, aki szenved, akkor segítsenek neki ők maguk. 

Emlékezzünk a Born This Way klipjével Zombie Boyra. 


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.