Advertisement

50 motoros kísérte iskolába azt a fiút, akit társai megállás nélkül zaklattak

|

Micket folyamatosan csúfolták és bántották iskolatársai, egészen addig, amíg egyik nap egy motorosbanda társágában érkezett meg a suliba.

Hirdetés

Megfélemlítés, angolul bullying. Rengeteg fiatal van kitéve ennek a szörnyűségnek minden nap az iskolában, kegyetlen társaik sokszor addig piszkálják ezeket a gyerekeket, hogy a verbálisan (esetenként fizikailag is) bántalmazott gyermek mély depresszióba esik, olykor még az öngyilkosságig is eljut. 

Komoly probléma ez, amit nem szabad a szőnyeg alá söpörni. Az Egyesült Államokban most egy motoros banda állt ki egy fiatal srác védelmében. Indiana államban egy hatodikos fiút, Phil Micket annyiszor zaklatták, megverték az iskolatársai, hogy

kisfiú azt mondta szüleinek "már élni sincs kedve".

A szülők ekkor a helyi motorosklubhoz fordultak segítségért, akik készségesek voltak. Másnap reggel 50 marcona motoros kísérte iskolába Micket, akit láss csodát, soha többé nem piszkált egyetlen osztálytársa sem. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.

Hirdetés

X

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!