Nevető nagymamának köszönheti hatalmas sikerét ez a mesekönyv

|

A The Wonkey Donkey mesekönyvet tömegével vásárolják, mióta felkerült az internetre ez a videó.

Biztosan veled is volt már olyan, hogy valamin úgy elkezdtél kacagni, hogy esélytelen volt folytatnod, amit éppen csinálsz. Az alábbi videón szereplő nagyi is pontosan így járt.

A hölgy épp a The Wonkey Donkey című mesekönyvből próbált felolvasni unokájának, de a szövegtől annyira elkezdett nevetni, hogy az egész mesélés kudarcba fulladt, egyszerűen képtelen volt abbahagyni a kacagást. A videót egyből felkapta az internet, immár több mint 1 200 000 megtekintésnél jár a felvétel. 

A jelek szerint pedig a nézőknek megjött a kedve ehhez a mókás mesekönyvhöz is, ugyanis a videó feltöltése óta kiugróan megnőttek a The Wonkey Donkey eladásai. 

Ősszel az Egyesült Államokban több mint 100 000 példányt adtak el a mesekönyvből,

sőt volt olyan hét, mikor az eladások megelőzték Bob Woodward könyvét, ami a Trump-adminisztrációról szól. 

Mutatjuk a videót, amivel a nagymama híressé tette a The Wonkey Donkey-t. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.