Már a hátizsákodon is Tetrisezhetsz

|

Az "okoshátizsákot" még a telefonunkkal is tudjuk kezelni.

Nagyon izgalmas projekt a Pix: The Backpack néven futó Kickstarter kampány. A mindössze kilenc főt számláló Pix csapat innovatív hátizsákja üde színfolt lehet az utcán és a mindennapokban.

A hátizsák teljes mértékben digitalizált, vagyis a hátsó oldalán olyan figurákat, motívumokat és szöveget jeleníthetünk meg, amilyet csak akarunk.  Androidos és iOS-es készülékekkel is kompatibilis, 

a táska pedig folyamatos Bluetooth kapcsolatban áll a mobilunkkal, hogy bármikor tudjunk változtatni a mintán.

A Pix hátizsák első bemutatóját alább nézheted meg:

A táska emellett nem is kis darab - a jól kialakított belső résznek köszönhetően simán belefér akár egy laptop is a számos egyéb darab mellett. A projekt Kickstarter kampánya már több mint 120 ezer dolláros támogatottságnál jár. Még két hétig él a link, így ha neked is megtetszett az ötlet, akkor ezen a linken még többet olvashatsz a Pix hátizsákról és te is beszállhatsz a támogatók közé.

A táska egyébként már YouTube-on is hatalmas népszerűségnek örvend. Az Unbox Therapy kapcsolódó videóját már több mint 2 millión tekintették meg. Alább te is megnézheted, mit tud a gyakorlatban a Pix hátizsák:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.