Japánban bemutatták a chips ízű ráment és a rámen ízű chipset

|

Az egyik legnagyobb tésztaleves-gyártó és a Pringles különleges kollaborációval rukkolt elő.

Az amerikai chipsmárka, a Pringles Japánban hatalmas népszerűségnek örvend, rengeteg különleges ízesítésű terméket dobtak már piacra. 

A rámen, vagyis a japán tésztaleves pedig igazi klasszikus nemzeti eledel, amelyet ugyancsak számos különféle ízben fogyasztanak a lakosok. Szinte adta magát az ötlet, hogy a két populáris terméket valahogy keresztezni kell, így

megszületett a Pringles ízesítésű rámen illetve a rámen ízű Pringles chips ötlete.

A chipsmárka az egyik legismertebb japán rámengyártóval, az Acecookkal állt össze az Acecook Super Cup termékének 30. valamint a Pringles 50. évfordulójának alkalmából. 

Az alábbi galériában megnézheted, hogy fognak kinézni a különleges kollaboráció termékei. Első pillantásra nem is tűnnek olyan rossznak, izgalmas lenne, ha nálunk is kaphatóak lennének.

A Pringles ízű rámen október 15-től, a tésztaleves ízesítésű chips pedig október 23-tól lesz megvásárolható limitált ideig Japánban.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.