Nagyszerű figurákat lehet alkotni az utcákról összegyűjtött szemétből

|

Az amerikai lány érdekes kezdeményezése rengeteg embert inspirált.

Dominique egy malajziai nyaralása során találta ki egy partszakasz tisztítása közben, hogy a gyűjtés emlékére akár kis figurákat is tud készíteni a rengeteg szemétből.

Az alkotásairól képeket is készített, és

Instagramon megszületett a Project Litter Critter nevű kampány.

Ennek lényege, hogy mindenkit arra inspiráljon, milyen fontos a környezetvédelem, és igyekezzünk minél jobban megakadályozni illetve megelőzni a szemetelést. Dominique első kapcsolódó kis szobra egy cserepesteknőst ábrázol, de ezután még számos állatfigurát készített. 

A lány kezdeményezése rengeteg embert inspirált, és folyamatosan osztják meg vele az alkotásokat. Az alábbi galériában összegyűjtöttük Dominique és a Project Litter Critter kampányban résztvevők legjobb és legérdekesebb képeit.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.