Mindkét kezével egyszerre tud gyönyörű képeket rajzolni ez a holland tehetség

|

A fiatal lány rendkívüli művészi vénával büszkélkedhet.

Rajacenna van Dam már több éve tölt fel videókat a rajzairól, viszont idén év elején vált sokkal népszerűbbé, mikor bemutatta egyedi képességét.

A 25 éves holland lány ugyanis pompás hiperrealisztikus képeket készít, 

méghozzá úgy, hogy egy időben dolgozik mind a két kezével külön ábrán.

Első ilyen videójában két kedvenc énekesnőiről, Taylor Swiftről és Selena Gomezről rajzolt színes portrékat, a műveletet pedig két szögből is felvette. Rajacenna megjegyezte, hogy ez volt az első alkalom, amikor kipróbálta, képes-e egyszerre mindkét kezével dolgozni. Alább megtekintheted a videókat, amelyek felgyorsítva mutatják be az alkotás folyamatát.

Amennyiben tetszik a lány munkája, még több videóját láthatod YouTube-oldalán, a műveit pedig hivatalos honlapján teszi rendszeresen közzé.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.