Ricky Martin hazai koncertje előtt hátrányos helyzetű tinikkel találkozott

|

A világhírű énekes tanácsokat is adott a fiataloknak.

Az UNICEF Magyarország elindított egy Kilátó Élményprogram nevezetű kezdeményezést, amely segítségével hátrányos gyerekeknek próbálnak különleges programokat szervezni és ezzel maradandó élményekkel gazdagítani a fiatalokat. 

Nem csoda, hogy az egyik ilyen megmozdulásukon épp a hazánkban koncertező világsztárt, Ricky Martint látogatták meg a gyerekekkel, hiszen az énekes maga is az UNICEF jószolgálati nagykövete. Ricky Martin nem csak találkozott a tinédzserekkel, hanem még egy kis beszélgetésre is volt ideje, mesélt magáról a fiataloknak és adott nekik pár tanácsot is. 

Két szerencsés gyereket végül kisorsoltak a csapatból, ők később a színpadon is együtt bulizhattak Ricky Martinnal.

Minderről természetesen videó is készült, amit te is megnézhetsz. A felvételen látszik, hogy Ricky Martin tényleg egy végtelenül kedves és közvetlen fickó.  

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.