Gyermekei közreműködésével készít illusztrációkat egy tehetséges anyuka

|

A művésznő már 2015 óta dolgozik együtt kislányával.

Ruth Oostermant nagyon régóta érdeklik a művészetek, már fiatal korában elkezdett alkotni, mára pedig már több kiállítása is megtekinthető világszerte.

A kanadai művésznő négy évvel ezelőtt az akkor három éves lányával készített együtt képeket Collaborations with my Toddler címen.

Legújabb projektje keretein belül viszont már a hét éves Eve mellett a három éves Theodore is segít az alkotásban.

A gyerekek először rajzolnak vagy festenek egy ábrát, majd miután anyukájukkal megbeszélik, hogy nagyjából mit is szeretnének látni, Ruth teljessé teszi a képet. Késznek csakis akkor nyilvánítják az alkotást, ha mind a hárman úgy gondolják, hogy már nem szeretnének többet hozzátenni. Az alábbi galériában te is megtekintheted Ruth és a gyerekek legnépszerűbb műveit.

 

Ruth még több alkotása megtekinthető a hivatalos honlapján és Instagram oldalán is. YouTube-on pedig rendszeresen megosztja, hogyan készülnek a képei, többek között azok is, amelyeket a gyerekekkel csinál.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.