Egy nyugdíjas férfi jótékonyságból minden nap macskákkal szundít

|

Ennél aranyosabb önkéntes munkát el sem tudnánk képzelni.

Nagyszerű hobbit talált a 75 éves amerikai nyugdíjas, Terry Lauerman. Minden nap meglátogatja a városi állatmenhelyet, ahol nagyjából három órát tölt el macskákkal együtt pihenve.

A Wisconsin állambeli Green Bay Safe Haven Pet Sanctuary-ba már régóta visszatérő vendég, és egy nap csak benézett, és megkérdezte, hogy simogathatja-e a macskákat. Természetesen megtehette, az intézmény pedig ki is állított egy papírt, hogy Terry önkéntes munkát végez náluk.

Azóta minden egyes nap meglátogatja a macskákat, kicsit játszik velük, majd közös szundítással pihenik ki a fáradalmaikat.

A készült képek rögtön elterjedtek a neten, és ennek köszönhetően sokkal több adományt kap a menhely, mint eddig korábban. Ezért pedig nem lehetnének elég hálásak Terry-nek és a macskaszeretetének. Nézd meg te is az alábbi galériában Green Bay kedvenc önkéntesét és társait.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.