Földön hagyott szemüveget hittek művészeti alkotásnak egy kiállításon

|

Egy fiatal srác verte át sikeresen a múzeum látogatóit.

San Francisco Museum of Modern Art kiállításán számos modern művészeti darabot lehet megtekinteni, és természetesen rengeteg sajátos, egyedi kivitelezéssel lehet találkozni.

A 17 éves TJ Khayatan maga is kedveli a modern művészetet, de meglepve vette észre, hogy milyen szerinte unalmas és egyszerű darabokat is mennyien csodálnak meg.

Kipróbálta, hogy a látogatók minden tárgyban keresnék-e az alkotás szépségét, és amikor nem figyelt senki, a földön hagyott az üres fal előtt egy egyszerű szemüveget.

Khayatan ötlete bevált, és több látogató is megállt gyönyörködni az "alkotásban", és több fényképet is készítettek róla.  TJ Twitteren osztotta meg az eseményről készült képeit, és számos ember nagyon jól szórakozott a fiú ötletes csínytevésén. A fotókat az alábbi bejegyzésben tekintheted meg.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.