Ijesztően élethűek a portugál művész 3D festményei

|

A graffitimester már a 90-es évek óta tökéletesíti technikáját.

Sergio Odeith alkotásai egyszerűen zseniálisak. A portugál graffitiművész már nagyon régóta foglalkozik különleges festményekkel, és hazája után egyre inkább nő a népszerűsége nemzetközi szinten is.

Odeith a 90-es években kezdett el foglalkozni graffitivel. A kisebb projektek után komolyabb alkotások kivitelezésébe kezdett, és folyamatosan alakította saját stílusát, amit sombre 3D-nek hív.

Ezzel a technikával igazán különleges, élethű képeket készít, amelyeknek még az árnyékát is megfesti az illúzió érdekében.

A lisszaboni művész nemcsak hazájában, hanem amerikában is alkot, illetve már kapott megbízásokat olyan cégektől, mint a Coca-Cola, a Samsung és a Shell. 

Az alábbi galériában te is megnézheted Sergio Odeith legizgalmasabb alkotásait. Ha pedig tetszik, amit látsz, a művész még több anyagát megtalálod a hivatalos honlapján és Instagram-oldalán is.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.