Nem véletlenül lettek díjnyertesek ezek a különleges fotók

|

Idén is fantasztikus képek emelkedtek ki a Siena International Photo Award mezőnyéből.

A Siena International Photo Awards vagy röviden SIPAContest díjnyertes fényképeit idén már negyedik alakalommal választotta ki a szakértő zsűri.

A profi, amatőr és diák fényképészek számára is nyílt versenyre idén

156 országból küldtek be több mint 48 ezer képet,

így ezúttal sem volt könnyű dolga a zsűrinek. A 10 kategória, valamint az idei speciális téma, a Splash of Colors, győztesein mellett a fődíjat, vagyis a Photo of the Year címet idén a bangladesi fotós, K M Asad kapta a Battle Victim című képének (a galéria első fényképe) köszönhetően. Az alábbi galériában összegyűjtöttük a verseny legnépszerűbb képeit, ha pedig még többet szeretnél látni, látogass a SIPAContest hivatalos oldalára erre a linkre kattintva.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.