Újrahasznosított söröspoharakból épült focipálya Szocsiban

|

A környezetvédelem fontosságát hangsúlyozó programot a Budweiser támogatta.

A tavaly nyáron megrendezésre került labdarúgó világbajnokság egyik hivatalos szponzora, a Budweiser különleges műfüves pályát építtetett Szocsiban.

A rendezvényen összesen több mind 3,2 millió pohár sör fogyott, és az esemény végén összegyűjtött

50 ezer recup pohár felhasználásával alakították ki a fehér-piros festésű pályát a város stadionja mellett.

A The Budweiser ReCup Arenában az első hivatalos esemény keretein belül a helyieket invitálták egy mérkőzésre, amelyhez az olasz világbajnok labdarúgó, Marco Materazzi is csatlakozik. A vállalat nagyon fontos szerepet szán a fenntartható fejlődésnek, és igyekeznek minél több környezetvédelmi programban részt venni. A Budweiser egyik fő elhatározása, hogy 2025-re már az összes általuk gyártott üveges sör megújuló elektromos energiaforrás segítségével készüljön.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.