Tiéd lehet Terence Hill legendás buggyja, az árverés bevételét egy magyar kórház kapja

|

A színész fogja átadni a Különben dühbe jövünk című filmben is látott Dune Buggy pontos mását, amit egy jótékonysági aukción lehet elvinni. Az árverés kapcsán egy látványos videó mutatja be a kocsit és a budapesti éjszakát.

A Guido & Maurizio De Angelis-koncert sztárvendégeként Terence Hill hazánkba érkezik, és ő fogja átadni egy jótékonysági árverés tárgyát, vagyis egy tűzpiros Dune Buggyt, amit valószínűleg nem kell a vérbeli rajongóknak külön bemutatni. 

A Solstice Production Nonprofit Kft. szervezésében egy olyan jótékonysági árverés folyik jelenleg is, amelyen valaki

a Különben dühbe jövünk című Bud Spencer-Terence Hill moziban is látott Dune Buggy gépkocsi egyik testvérét hiheti haza. 

Az árverésen befolyt összegből a szervezők a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetet támogatják, a kórház eszközparkját bővítik. Jelenleg 43 ezer eurónál, azaz nagyjából 13,7 millió forintnál jár az aukció, amire ide kattintva te magad is licitálhatsz. 

A jótékonysági árverés kapcsán a szervezők egy igazán ütős videót is összehoztak, amelyben Budapest látványosságai keverednek Bud Spencer és Terence Hill klasszikus filmjeihez kapcsolódó utalásokkal. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.