Ilyen egy macskával körbeutazni egész Ausztráliát

|

Rich és kedvence már három éve keltek útra otthonról.

Rich East 2015 májusában döntött úgy, hogy elhagyja Hobart városát, belevág egy hatalmas kalandba, és körbeutazza egész Ausztráliát.

Az ausztrál férfi a házát és egy csomó mindenét eladta, viszont

képtelen volt maga mögött hagyni macskáját és egyben legjobb barátját, Willow-t.

A páros az utazás alatt több mint 70 ezer kilométert utazott erdőkön, sivatagokon és vizeken át, míg visszaértek tavaly nyáron a kiindulóponthoz. Persze a kaland nem ért véget, és Rich igyekszik minél több helyre eljutni az országon belül. Amikor csak lehet, akkor fotókat készít hű társáról.

Az alábbi galériában te is megnézheted Rich legjobb képeit Willow-ról, ha pedig még többet szeretnél látni róluk, látogasd meg a hivatalos oldalukat vagy az Instagramjukat. Sőt, még egy 2019-es naptárat is összeállítottak, ezt az alábbi linken keresztül lehet megrendelni.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.