Változz át te is Főállású Angyallá!

|

A Vodafone Magyarország Alapítvány tovább folytatja a nagyszerű kezdeményezést.

A Főállású Angyal a Vodafone Alapítvány legismertebb társadalmi projektje, amely Magyarországon már 2008 óta működik. Természetesen idén is meghirdették a pályázatot, amely keretein belül ezúttal a Főállású Angyal mellett a Digitális Kórházi Angyal és a Digitális Iskola Angyal is bemutatkozik.

A nyílt pályázat nyertese egy éven keresztül havi bruttó 400 000 forintos fizetést kap az alapítványtól, és egy általa választott alapítvány fog neki szakmai segítséget nyújtani a feladat elvégzésében. A Főállású Angyal mellett a

Digitális Kórházi Angyal feladatot Fábián Sára, a Digitális Iskola Angyal szerepet pedig Váczi Dorottya fogja betölteni 2019-ben.

A Főállású Angyal pályázat részletei és a jelentkezés lépései ide kattintva érhetőek el.

A hazai jubileumi év egyik kiemelt témája a digitalizáció, így fontos megjegyezni, hogy a pályázati ötletnek tartalmazni kell egy digitális megoldást a témával kapcsolatban. Ha érdeklődsz a Vodafone Alapítvány kampánya iránt, akkor a pályázatra egészen november 22-ig van lehetőséged jelentkezni a fenti linken egy sablon kitöltésével.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.